CHOW CHOW -kevätpäivät 2014

11.-13.4.2014

 


Länsirannikon Chowit järjestää pääyhdistyksen tukemana viikonlopputapahtuman Porissa, lomakeskus Yyteri Beachissä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki CCY:n jäsenet ja muutkin chowihenkiset kansalaiset.

Vahvistettu aikataulu:


Ajo-ohjeet: Huom! Tapahtuma järjestetään Lomakeskus Yyteri Beachissä, ei Yyterin kylpylähotellissa. Osoite on Hiekkarannantie 189. Kääntyminen Mäntyluodontieltä (valtatie 2) Vauhtimontuntielle, josta Hiekkarannantie jatkuu oikealle loivasti kaartuen. Loppumatka, lähes 2 km, on kapeaa, asfaltoitua metsätietä, joka päättyy YB:n parkki-alueelle.

Sääolosuhteet: Alkukevät voi olla meren rannalla viileää aikaa. Mukaan kannattaa varata lämpimiä vaatteita: pilkkihaalarikaan ei ole liioittelua esimerkiksi perjantaina saunan jälkeen, jolloin tarjolla on pientä ”yöpalaa” grillikatoksessa. Luennot ja lauantain illanvietto tapahtuvat luonnollisesti sisätiloissa.

Koirat: Koirat ovat erittäin tervetulleita alueelle, myös ravintolaan, mutta kaiken on tietenkin sujuttava tyylikkäästi. Kakkapussit ja muut siistimisvälineet käyttöön! Tarvittaessa pusseja saa infopisteestä – ja aina voit kysyä kaveriltakin. Alueelta saa vettä koirille, mutta päiväsyötävät kannattaa varata mukaan.

Infopiste: Infopiste toimii grillikatoksessa. Sieltä saat varartut ruokailuliput ,nimilaput, ohjelmalehtisen, rastikartan, vastauslomakkeet jne. Infopisteestä voit ostaa myös arpoja ja maanmainioita kuitukangasliinoja kuolasuiden pyyhkimiseen :). Saatavana myös kauniita Kevätpäivät-ruusukkeita ja muuta chowi-tavaraa.

Ravintola Dyyni: Ravintola on auki perjantaina 18-20 ja lauantaina luentojen ja ruokailujen yhteydessä sekä illalla klo 19-22. Lämpimät ateriat on täytynyt varata jo ennakkoon, mutta ravintolasta voi ostaa kahvia, teetä ja virvokkeita sekä makeita ja suolaisia leivonnaisia. Toivomme, että käytätte palvelua hyväksenne esimerkiksi luentojen aikana! Ravintolassa on A-oikeudet.

Mökit: Mökit on luovutettava sunnuntaina klo 12.00 aikoihin. Muistattehan, että majoitushinta ei sisällä liinavaatteita. Omat liinavaatteet siis mukaan, mikäli niitä ei ole varattu lomakeskukselta. Koetetaan poistaa kirsunjäljet ikkunoista ja tassunkuvat pöydiltä :), jotta koiramaailma pääsee toisenkin kerran nauttimaan Yyterin ainutlaatuisista maastoista.

Kysyttävää? Vastaamme mieluusti kysymyksiin ja kerromme lisää – ota yhteyttä toimikunnan jäseniin!

Ohjelmat:

Koirien ensiapu: Mitä teen, kun hotspot iskee? Voiko koiralle antaa ihmisten särkylääkettä? Ksylitolipurkat katosivat parempiin suihin – millä estän vakavat seuraukset? Eijaa tuuraava klinikkaeläinhoitaja, kouluttaja Satu Vuorio Tuusulasta päivittää tietomme kaikille koiranomistajille ehdottoman tärkeistä asioista koirien vammojen ja vahinkojen ensihoidossa. Nämä asiat on hyvä kerrata, vaikka kokemusta touhutoopejen kanssa onkin!

Turkintupsutus: BeiWei-kennelin Risto Sankilampi opastaa chowien perusturkinhoidossa ja antaa toimivimmat vinkit näyttelykuntoon tuunauksessa. ”Kaikki chowit ovat ensisijaisesti lemmikkejä ja perheenjäseniä, jotka ansaitsevat ja tarvitsevat huolellista hoitoa. Se ei ole vaikeaa, kun sen tekee järjestelmällisesti. Näyttelyboostaus on sitten pieni lisä, jota käytetään tilanteen mukaan. Siihenkin on omat niksinsä.”

Tiesitkö, että...: Karvakaverin kadonneet kysymykset. Suunnista ja testaa tietosi! Tietopitoinen omalla aikataululla tehtävä ulkoiluretki upeissa maisemissa.

Temppurata: Temppuileeko taitosi vai taidatko temppusi? Kokeile temppurataa turresi kera! Palkintona hyvä mieli ja paljon uutta pohdittavaa.

Pikarillinen kuohuvaa ja suut makiaks: Länsirannikon Chowit täyttää tänä vuonna 20 vuotta, ja sen vuoksi alaosasto tarjoaa himpun verran kuohuviiniä ja herkullista kakkua. Kello 19 alkavassa tilaisuudessa on myös pieni virallinen osuus juhlavuoden kunniaksi! Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, joten tervetuloa kilistelemään kanssamme!!!

Chow Match Show:Leikkimielinen kisa ja näyttelyharjoitus kaikille Kevätpäivien osanottajille!

Majoitus: Tapahtuman järjestyspaikka on lomamökkialue, eli kyse ei siis ole Yyterin Kylpylähotellista. Mökit ovat erittäin hyvin varusteltuja, vaikka tarjolla onkin useampia vaihtoehtoja. Hinnat ovat kaikkiaan hyvin edulliset: varustelutasosta riippuen mökkien viikonloppuvuokrat ovat tänä viikonloppuna 200-296 euroa, joten vaikkapa 4 hengen porukalla kahden yön majoitus tulee maksamaan 50-74 euroa per henkilö!

Kevätpäivien ohjelma on maksuton.

Yyterin hiekkainen maasto soveltuu erinomaisesti koirantassujen – ja lenkkitossujen – alle, ja raikkaasta kevätilmasta, luonnosta ja seurasta on helppo nauttia tässä ainutlaatuisessa ympäristössä.

Majoitusta kannattaa vielä kysyä suoraan Yyteri Beach -lomakeskuksesta, puhelin 02-62 44 188 tai sähköposti info@yyteribeach.fi. Mainitse varauksessa ”chowit”.